Företagsuppdrag

Föreläsningar, workshops, events, gruppträning och/eller individuell träning. Vi skräddarsyr den lösning som passar ditt företag bäst. På plats på företaget eller i vår lokal (plats för 10 tränande deltagare eller 15 sittande deltagare). Inkluderar yogamattor och annan utrustning som behövs.

Sporty Woman Stretching
Treadmill
Weight Bar
Sporty Woman Stretching

Hathayoga (gruppträning)

Hathayogapass på önskad nivå (bas, medel eller avancerad). Yoga i långsamt tempo med fokus på statisk aktivering av muskler. Rörlighet och styrka. Passar alla.

Lymfyoga (gruppträning)

Yogapass anpassat för att aktivera lymfcirkulationen mha andningsövningar, strykningar och specifika yogapositioner. Yoga som utförs sittande och i lugnt tempo. Passar alla och hjälper dessutom personer med lymfbesvär (läs om symptom i avsnittet om lymfciorkulationen).

Postural träning (gruppträning)

Träningspass som fokuserar på hållningsmuskulaturen för att balansera kroppen. Motverkar dålig hållning, kompensationsmönster och obalanser som kan orsaka felbelastning och smärta. Känns som ett vanligt träningspass men med unika övningar och fantastisk träningsvärk som kvitto. Det här borde alla göra!

Flexträning (gruppträning)

Populärt pass för både rörlighet och styrka.