Bokning och priser

Postural träning

1200 kr för 90 min

Kroppsanalys. Var har du ont, var stramar det, var är du svag etc. Eventuell behandling så som massage. Utifrån analysen tar vi fram ett träningsprogram för just din problematik. Träningen kombineras vid behov med tex lymfmassage, behandlingsmassage och vibrationsträning. Hela programmet gås igenom under besöket och används sedan för träning hemma och/eller på gymmet. För att göra ett så användbart program som möjligt för just dig, och för att du ska få en bestående förbättring, är det bra med uppföljande besök. Vi ett eventuellt besök nummer två gör vi då en ny analys och går igenom hur kroppen har svarat på träningen.

Lymfmassage

1250 kr för 90 min

Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från kroppens olika vävnader. Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem och immunförsvar. I lymfnoderna registreras tex mikroorganismer så som bakterier och virus och tumörceller. Om lymfsystemet  cirkulerar för långsamt mår kroppen inte bra.  Ett trögt lymfsystem kan orsakas av bl a långvarig stress och oro, skador så som lårkakor eller slag, nålstick (akupunktur och sprutor) och alla slags ärr.

Kombinationsbehandling

1200 för 90 min

En kombination av postural träning, lymfmassage etc utifrån kundens behov.

Koppning

850 kr för 50 min

Koppning ökar cirkulationen i både lymfsystemet och i bindväven beroende på vilken teknik vi väljer att använda.

Käkledsbehandling

850 kr för 50 min

Käkledsbehandlingen består av en del massagebahandling och en del käkledsträning. Behandlingen inkluderar även nacke och axlar. För dig som har spända käkleder och misstänker att din huvudvärk eller värk i axlar och nacke kommer från käkpartiet. Eller om du har sned käke eller klickljud i käken pga spända muskler.

Individuell egenvårdskurs för lymfcirkulation

800 kr för 50 min

Du får lära dig lymfsystemets anatomi och funktion och hur du kan kicka igång lymfcirkulationen med hjälp av bland annat egenmassage, kostbalansering och vätskeintag och stretchning/yoga. Rådgivning och program om vad just du behöver göra för ditt lymfsystem.

Lymfmassage häst, hund eller katt.

450 kr för 30 min (hund eller katt på plats i lokalen)

Lymfmassagen kan med fördel även göras på häst, hund och katt. Djur med svullnader svara mycket bra på behandlingen. Jag har tidigare arbetat som djurvårdare och veterinärassisten och har lång erfarenhet av djurvård i olika former.

Lymfmassage häst. Pris (timpris 850kr)+ framkörningskostnad (30 kr/mil). Även akuta besök vid tex kolik. Oftast 1,5 h men hästen bestämmer. Minsta debitering 1h. Kan även bokas via tfn 073-969 34 26.